Caravana “Alege oaia!” ajunge în Sibiu în acest sfârșit de săptămână Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Caravana “Alege oaia!” ajunge în Sibiu în acest sfârșit de săptămână

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, se va afla sâmbătă, 18.11.2017, la Sibiu, pentru a fi alături de caravana Campaniei naționale de informare și promovare “Alege oaia!”.

În cadrul acestui eveniment, Instituția Prefectului din Județul Sibiu, în colaborare cu Asociația Producătorilor de Telemea de Sibiu, organizează o prezentare a Produsului “Telemea de Sibiu”, începând cu ora 10.00. Documentația întocmită de Asociația Producătorilor de Telemea de Sibiu va fi depusă în zilele următoare la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru obținerea denumirii “Telemea de Sibiu” — Indicație Geografică Protejată.

În continuare, la ora 11:30, ministrul se va alătura caravanei “Alege oaia!” din fața complexului commercial Shopping City Sibiu. Vizitatorii se vor putea delecta gratuit cu mâncăruri tradiționale din carne de oaie (tocăniță de oaie la ceaun, pastramă de oaie) și vor putea, de asemenea, să își procure carne și produse din carne de oaie, brânză, cașcaval etc.

Caravana “Alege oaia!” își așteapă vizitatorii sămbătă, 18 noiembrie, și duminică, 19 noiembrie, între orele 11:30 – 17:00.

 

Mai multe informații despre evenimentul de la Sibiu și despre Campania “Alege oaia!” puteți găsi pe pagina de facebook a campaniei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE