GALERIE FOTO: Nadia și Nicușor, cei mai frumoși boboci ai Colegiului Silvic Gurghiu Eveniment
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1242 Vizualizări

GALERIE FOTO: Nadia și Nicușor, cei mai frumoși boboci ai Colegiului Silvic Gurghiu

Căminul Cultural din Gurghiu s-a umplut vineri seara de lume, veniți cu mic cu mare la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Silvic Gurghiu. Conceptul ediției din acest an a fost cel arăbesc, pe baza unui scenariu semnat de eleva Andreea Matei din clasa XII-A, pus în scenă de dr. ing. silvic Teofil Cristian Albu, care a semnat regia și coregrafia spectacolului.

Sultanul și duhul lămpii fermecate

Spectacolul a debutat cu scena sărmanului vânzător de curmale (Ionuț Cojocariu), care decide să-și schimbe viața, sătul de sărăcia în care-și duce existența. Surprins de un cutremur, este înghițit de pământ și ajunge într-o peșteră plină de aur, unde dă peste lampa fermecată a lui Aladin. Urmează scenariul clasic cu eliberarea duhului lămpii (Xenia Gliga) și îndeplinirea celor trei dorințe, mai exact patru, să iasă din peșteră, să devină sultan, să aibă 8 copii, primind astfel 8 fete, iar ultima dorință, să-i fie găsiți 8 băieți destoinici pentru fiicele sale. Așadar, protagoniștii Balului Bobocilor de la Colegiul Silvic Gurghiu au fost opt fete și opt băieșți, care și-au luat și nume de scenă specifice celor 1000 și una de nopți, Maria Agata și Cătălin Hasan, Oana Amora și Ionuț Ahmed, Ioana Alma și Gabriel Emanuel, Antonia Jasmin și Marius Amir, Cristina Aura și Nicușor Karim, Lavinia Tabita și Laurențiu Ismael, Melania Fatma și Cristi Ibrahim, Nadia Amanda și Răzvan Husein, atent supravegheați de un juriu format din Diana Simion, profesoară de limba română, Anișoara Balaș, consilier educativ, dr. ing. în silvicultură Cristian Teofil Albu, Cosmina Gliga, reprezentantul Consiliului Elevilor, și Andrei Gliva, elev în clasa XII-a A.

Probe surpriză

Pe parcursul balului, juriul a urmărit calitățile celor 16 pretendenți la titlul de Miss și Mister Boboc, testate prin diferite probe, de cultură arabească și perspicacitate, precum și probe surpriză care au pus la grea încercare concurenții. În urma deliberării juriului, Miss Boboc a fost aleasă Nadia Todoran (nume de scenă Nadia Amanda), iar Mister Boboc a fost desemnat  Nicușor Fărcaș (Nicusor Karim). Au mai fost acordate titlurile de Miss Originalitate – Antoniei Gliga (Antonia Jasmin), Mister Originalitate – lui Laurențiu Buruș (Laurențiu Ismael), Miss Popularitate – Cristinei Frandeș (Cristina Aura), și Mister Popularitate – lui Cătalin Oancea (Cătălin Hasan).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE