Prea mici în fața campioanei CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 154 Vizualizări

Prea mici în fața campioanei

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut în trei seturi (19-25, 16-25, 15-25), pe teren propriu, întâlnirea din cadrul etapei a VI-a din Divizia A1 în fața campioanei ultimelor trei ediții, Volei Alba Blaj. Înfrângerea era de așteptat în fața unei echipe care a strâns jucătoare de valoare, cu un lot în care abia se regăsesc autohtone, printre care și căpitanul echipei, Adina Salaoru, până nu demult căpitan al echipei mureșene. Întâlnirea a fost una practic fără istoric, în care echipa mureșeană, alcătuită exclusiv din jucătoare autohtone, unele aflate încă la vârsta junioratului, a reușit o replică bună doar în primul set. În acesta mureșencele au șinut pasul până spre final, dar diferența dintre cele două loturi s-a văzut și oaspetele au încheiat la 19, în 24 de minute, cel mai disputat act.

Doar tentative de replică

Blăjencele au abordat în continuare jocul cu maximă atenție și nu au mai dat nicio șansă mureșencelor. După întâlnirea din etapa trecută, când jucătoarele care au evoluat mai puțin s-au aflat în teren când se considera că jocul scapă de sub control în meciul cu Dinamo, toate componentele lotului au avut ocazia să evolueze. Este practic marele câștig al tinerei echipe mureșene, dar deocamdată aceasta nu este suficient pentru a face față marilor puteri a campionatului. Campioanele s-au impus în puțin peste o oră de joc, primind cât de cât o replică spre mijlocul setului 3. Volei Alba s-a desprins din start, a avut 8-3 la primul timp de odihnă, dar au fost nevoite să „apese pe accelerație” când „medicinstele” s-au apropiat la doar trei puncte. De la 4-10 s-a ajuns la 7-10, apoi la 8-11, dar la al doilea timp tehnic tabela arăta 11-16. Era evident faptul că victoria în trei seturi nu mai putea scăpa echipei care domină de câteva ediții campionatul.

CSU Medicina rămâne cu doar două victorii în șase etape, departe de cvintetul care s-a despins în fruntea clasamentului și vor evolua în etapa viitoare la una dintre acestea, Știința Bacău.

Gazdele au evoluat cu următorul lot: Roxana Iancu, Rodica Buterez, Eliza Varga, Ioana Alexandra Cauc, Raisa Ioan, Loredana Dobriceanu, Laura Molnar-libero, Alexandra Babaș, S. Străchinescu, C. Dițu, Carmen Arniceru, M. Dumitrescu, S. Mocan și Lea Rancz-libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE