„Copilărie fără delincvenţă!” la Şcoala Gimnazială din Ungheni Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 432 Vizualizări

„Copilărie fără delincvenţă!” la Şcoala Gimnazială din Ungheni

Poliţiştii de la structura de prevenire a criminalităţii au susţinut miercuri, 14 noiembrie, activităţi cu tema „Copilărie fără delicvenţă!”, la Şcoala Gimnazială “Emil Drăgan” din Ungheni.

Elevilor li s-au prezentat capcanele spre care vârsta adolescenţei îi poate conduce: teribilismul specific vârstei, influenţa anturajului/grupului de prieteni etc.

„Aceştia au fost informaţi în sensul cunoaşterii şi conştientizării cauzelor, factorilor favorizanţi în geneza delincvenţei juvenile, a consecinţelor legale şi sociale în cazul comiterii de infracţiuni de către persoane minore – răspunderea penală a minorilor, efectele comiterii de infracţiuni în plan social, diferitelor situaţii de victimizare în care pot fi implicaţi minorii şi a măsurilor de prevenire pe care orice persoană le poate lua pentru a evita unele situaţii de victimizare”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La activităţi au participat aproximativ 200 de elevi din ciclul gimnazial – clasele VI şi VIII – care au manifestat un interes foarte ridicat faţă de toate aspectele prezentate.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE