Share

Home / Business / Exproprieri pentru Autostradă, între Ogra şi Luna

Exproprieri pentru Autostradă, între Ogra şi Luna

Monitorul Oficial al României de miercuri, 15 noiembrie, a publicat Hotărârea Guvernului României care completează Hotărârea Guvernului nr. 67/2016 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Secţiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii”, pe teritoriul localităţilor Bogata, Cheţani, Cucerdea, Cuci, Iernut, Luduş şi Ogra din judeţul Mureş şi pe teritoriul localităţii Luna din judeţul Cluj, din cadrul obiectivului de investiţii de interes naţional „Autostrada Braşov – Târgu-Mureş – Cluj – Oradea”, precum şi suplimentarea sumei prevăzută în Hotărârea Guvernului nr. 67/2016.

Potrivit documentului, au fost introduse 44 de poziţii noi la Anexa nr. 2, suma pentru exproprieri a fost suplimentată cu 194.000 lei, iar exproprietar este „statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.”

Totodată, în document se mai menţionează că sumele individuale vor fi virate de către Ministerul Transporturilor, „în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.”

(Redacţia)

(Sursa foto: Asociaţia Pro Infrastructură)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ultimul Desculț în iarbă din acest an!

Desculț în iarbă revine cu cel de al 3-lea eveniment și ultimul pentru 2019 în …

Share
Share