Share

Home / Business / „Obiceiuri profesioniste în vânzări” – workshop organizat de Echipa Business Mureş

„Obiceiuri profesioniste în vânzări” – workshop organizat de Echipa Business Mureş

Echipa Business Mureş organizează joi, 23 noiembrie, între orele 15.30 – 19.30, în sala „Connect” din incinta Hotelului „Privo” din Târgu-Mureş, evenimentul de business „Obiceiuri profesioniste în vânzări”.

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, întâlnirea este dedicată exclusiv mediului de business, iar subiectele abordate vin în urma interacțiunilor zilnice cu clienţii, iar tot ce se va discuta în cadrul workshopului este experimentat și demonstrat în activitatea de zi cu zi. „Temele abordate vor fi: care sunt etapele prin care trece orice om de vânzări, cum se pot valorifica în mod profesionist, despre schimbare: viitorul ne obligă la o altfel de vânzare”, au transmis organizatorii. Informaţii suplimentare pot fi obţinute pe pagina de facebook a Business Mures, la adresa web www.lee-romania.com sau la adresa de e-mail office@lee-romania.com.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fermă de scroafe de 375 de capete, în pregătire într-o comună mureşeană

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că …

Share
Share