Premieră absolută în cadrul Festivalului Conectact 2017 Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Premieră absolută în cadrul Festivalului Conectact 2017

Teatrul Național Târgu-Mureș împreună cu Fabulamundi. Playwriting Europe, anunță cea de a VI-a ediție a Festivalului de Teatru Conectact, ce va avea loc în perioada 24-26 noiembrie 2017, la Târgu-Mureș.

Conectact 2017 își propune să aducă în vizor spectacole din cele mai diverse, cu un accent puternic pe teatrul tânăr și dramaturgia contemporană, precum și spectacole de dans contemporan, se anunță într-un comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu“.

Imagine din spectacolul „Tatăl meu, preotul“ (Foto: Cristina Gânj)

Programul din acest an al Conectact cuprinde o premieră absolută („Tatăl meu, preotul“ de Gabriel Sandu, în regia Letei Popescu), un spectacol invitat din Serbia („Libertate: cel mai scump cuvânt capitalist“, un spectacol de Maja Pelević și Olga Dimitrijević, Bitef Teatar – Belgrad), „Gen.Eu“, un spectacol în regia Olgăi Macrinici și a lui Andi Gherghe, precum și trei spectacole lectură („Tsunami“ de Guillermo Heras, regia Rareș Budileanu, „Ivan“ de Javier de Dios López, regia Oana Leahu și „Pământ de cretă“ de Vanessa Monfort, în regia lui Andi Gherghe).

Spectacolele lectură vor fi urmate de discuții în prezența autorilorm, intrarea fiind gratuită în limita locurilor disponibile!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE