Home / Business / Topul firmelor din Târnăveni după numărul de angajați

Topul firmelor din Târnăveni după numărul de angajați

Distribuie

Vă propunem un top al celor mai importanți angajatori din Târnăveni, dintre companiile cu sediul în oraș, potrivit datelor de pe listafirme.ro/. Datele sunt aferente anului 2016, și reprezintă numărul mediu de angajați.

Topul firmelor din Târnăveni după numărul angajaților

RUCK VENTILATOARE SRL – 171 de angajați, anul înființării: 2004. Este cel mai mare număr mediu anual de angajați avuți de firmă. Obiect de activitate: fabricarea echipamentelor de ventilație și frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic.

WESTFLEISCH ROMANIA SRL – 167 de angajați, anul înființării: 2017. Este cel mai mare număr de angajați înregistrat de companie. Obiect de activitate: comerț cu ridicata al cărnii și produselor din carne.

OLI & CO SRL – 165 de angajați, anul înființării: 2001. Obiect de activitate: activități de contractare, pe baze temporare a personalului. Un număr mediu mai mare de angajați a fost înregistrat pentru anul 2015 – 168.

COTTON TEXTIL SA – 134 de angajați, anul înființării: 1994. Obiect de activitate: fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp). Pentru perioada 2000-2016, cel mai mare număr de angajați înregistrat în dreptul firmei este pentru anul 2003 – 305.

DEBRIEFING SECURITY TEAM SRL – 89 de angajați, anul înființării: 2003. Obiect de activitate: activități de protecție și gardă. Numărul cel mai mare de angajați a fost în 2015 – 98.

WETRALOG ROMANIA SRL – 70 de angajați, anul înființării: 1992. Obiect de activitate: transporturi rutiere de mărfuri. Este cel mai mare număr de angajați pentru perioada 2004-2016.

LHORINDES SRL – 59 de angajați, anul înființării: 2004. Obiect de activitate: fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp). Cel mai mare număr de angajați înregistrat în dreptul firmei este 71, în anul 2010.

GECSAT SA – 54 de angajați, anul înființării: 1991. Obiecte de activitate: prelucrarea și fasonarea sticlei plate; fabricarea mortarului. În anul 2002, compania a avut 964 de angajați, cel mai mare număr pentru perioada 2000-20016.

T A R SA – 52 de angajați, anul înființării: 1991. Obiect de activitate: transport de călători. În perioada 2000-2016, cei mai mulți angajați au fost în 2005 – 113.

TEHNIC TRUST SA – 51 de angajați, anul înființării: 1999. Obiect de activitate: lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Cel mai mare număr de angajați a fost în 2014 – 77.

Astfel în top zece firme din Târnăveni după numărul de angajați, potrivit datelor de pe listafirme.ro/, există 4 companii cu mai mult de 100 de angajați și 6 companii cu peste 50 de angajați.

„Vrem ca în doi ani să ne dublăm activitatea”

Compania din Târnăveni cu cel mai mare număr de angajați, RUCK VENTILATOARE SRL, a înregistrat o creștere constantă, atât a activității, cât și a numărului de angajați. „Creștem anual, iar anul acesta am crescut cel mai mult în ceea ce privește numărul de angajați. În prezent, în total, suntem 224. Vrem ca în doi ani să ne dublăm activitatea. Domnul Ruck (Gerhard Erwin Ruck – administratorul firmei n.r.) își dorește că în doi ani să extindem hala de producție la o dimensiune dublă. Acum, avem o hală de 14000 de mp”, a declarat pentru Zi de zi, Adrian Ciuchină, manager zonal de vânzări al RUCK VENTILATOARE SRL.

(Sursa foto: facebook.com/ruckventilatoare)

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, verificati

Investiție nouă la Kastamonu Reghin

Distribuie SC Kastamonu România SA Reghin și-a propus implementarea în acest an a unui proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.