Share

Home / Business / Vasile Pop, președintele CCI Mureș, în conducerea Camerei României

Vasile Pop, președintele CCI Mureș, în conducerea Camerei României

Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie Mureș, a fost ales de Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), ca președinte al comitetelor CCIR și vicepreședinte la nivel de reprezentare. Aceeași funcție o vor ocupa Ionel Gagu – președinte CCIA Buzău, Vasile Bar – președinte CCI Bistrița – Năsăud, și Dumitru Dan – președinte CCI Ilfov. Mandatul este pentru 5 ani.
În aceeași adunare, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a fost ales în fruntea Camerei de Comerț și Industrie a României, cu unanimitate de voturi, prin vot secret.
Reprezentanții camerelor au ales, de asemenea, Colegiul de Conducere al Camerei Naţionale care este compus din 27 de membri.
Vicepreședinții care fac parte din Biroul de Conducere au fost aleși dintre membrii noului Colegiu de Conducere: Nicolae Tudorescu – președinte CCI Mehedinți, Ion Mocanu – președinte CCI Galați, Gheorghe Seculici – președinte CCI Arad, și Mihai Apopii – președinte CCI Neamț.
Camera Naţională este organizaţie neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce reprezintă, sprijină şi apără interesele generale ale comunităţii de afaceri din România, urmărind promovarea şi dezvoltarea industriei, comerţului, serviciilor şi agriculturii, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă, fiind organizată și funcționând în temeiul Legii nr. 335/2007 a camerelor de comerț din România. (S. G.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Chioşc de difuzare a presei, ridicat din zona Universităţii

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş au ridicat, vineri dimineaţa, două chioşcuri …

Share
Share