Home / Administratie / Week-end cu peste 80 de intervenţii pentru poliţiştii mureşeni. Ploaie de amenzi şi urmăriţi naţional depistaţi

Week-end cu peste 80 de intervenţii pentru poliţiştii mureşeni. Ploaie de amenzi şi urmăriţi naţional depistaţi

Distribuie

Poliţiştii mureşeni au efectuat, în weekendul care a trecut, 12 acțiuni și 86 de intervenții la evenimente, în urma cărora au constatat  21 de infracțiuni și au aplicat 270 de amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Polițiștii au organizat 12 acțiuni și au intervenit la 86 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate prin numărul 112.

„În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 21 de infracţiuni. De asemenea, au fost depistate două persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 270 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 104.405 lei”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.