Gala Națională a Voluntarilor. Îl poți vota pe Cristian Man la categoria Coordonatorul de voluntari al anului Social
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Gala Națională a Voluntarilor. Îl poți vota pe Cristian Man la categoria Coordonatorul de voluntari al anului

Gala Națională a Voluntarilor 2017 este organizată de Federația VOLUM – Federația Organizațiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România. În perioada 20 septembrie – 17 octombrie, organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care implică voluntari au nominalizat inițiative și persoane care contribuie la schimbarea comunității. În urma perioadei de preselecții, din cele 204 aplicații, au fost selectați 119 finaliști, astfel: 53 de nominalizări pentru categoria Proiectul de Voluntariat al anului, 43 de nominalizări pentru categoria Voluntarul anului, 11 nominalizări pentru categoria Coordonatorul de voluntari al anului și 12 nominalizări pentru categoria Echipa de voluntari a anului – introdusă anul acesta în competiție. Mureșeanul Cristian Man a fost nominalizat printre finaliștii categoriei Coordonatorul de voluntari al anului. De asemenea, Ajungem Mari Mureș, proiect care a fost coordonat de Cristian Man, a ajuns în finala categoriei Proiectul de Voluntariat al Anului, subcategoria: Proiectul de voluntariat al anului în domeniul educație.

Pentru Premiul Publicului avem posibilitatea să votăm până în data de 7 decembrie, mai multe informații găsiți pe site-ul https://www.galavoluntarilor.ro/.

Cristian Man, finalist Coordonatorul de voluntari al anului

Cristian Man a reușit să inspire și să mobilizeze o echipă de voluntari minunaţi în Mureș, oameni care i-au împărtășit pasiunea pentru fapte bune. Implicarea lui a depășit coordonarea clasică, pentru că a ghidat echipa prin propriul exemplu, adoptat acum de un nucleu de voluntari care au devenit o mare familie. De la organizare de noi activităţi și proiecte, până la strângere de fonduri în moduri ce i-au testat limitele (ecomaraton, 760 de km pe bicicleta), acțiunile lui au inspirat voluntarii Ajungem MARI din toată ţara. Voluntarii văd în Cristian un exemplu de implicare și i-au urmat modelul de a căuta mereu noi oportunități pentru copiii lor din centrele din Mureș.

„Cristian a demarat „Ajungem MARI” în judeţul Mureș, cu emoţii mari, dar și cu dăruire mare pentru copii, voluntari și toţi oamenii din jurul lui. A adunat o echipă frumoasă, care s-a dezvoltat și a învăţat și învaţă în continuare multe de la el. El zice că acum 2 ani a „sărit în gol fără să știe dacă i se va deschide parașuta”; eu zic că s-a deschis și de atunci multe vieţi s-au schimbat în foarte bine”, spune Alina Șandor, actual coordonator Ajungem MARI Mureș, pentru site-ul Galei Naționale a Voluntarilor.

În prezent, Cristian Man este implicat în programul educațional Fondul Științescu Mureș, derulat în județ prin Fundația Comunitară Mureș. Ediția a II-a a Fondului Științescu Mureș a fost lansată în 14 noiembrie.

Asociația Lindenfeld – Ajungem MARI Mureș

Ajungem MARI Mureș este un program de voluntariat coordonat de voluntari care depășește așteptările și activităţile educative de bază pentru copiii din centre de plasament. Voluntarii au mobilizat comunitatea locală pentru a le oferi copiilor noi experienţe și îndrumare pentru viitor, cel mai ambiţios fiind un proiect de mentorat și susţinere financiară pentru tinerii care ies din sistemul de protecţie a copilului. 80 de copii și-au îmbunătățit abilitățile de comunicare și socializare, au învățat să comunice mai bine, sunt mai deschiși, mai receptivi la nou, învață cu bucurie și curiozitate, lucrează mai bine în echipă, devin mai altruiști și capătă încredere în forțele lor.

„Când am început demersurile pentru a aduce Ajungem MARI în Mureș nu știam nimic despre copii, centre de plasament, voluntariat, dar urma să fie începutul unei schimbări fundamentale în viaţa mea și este proiectul care mi-a „îmbogăţit” viaţa în ultimii 2 ani. Ajungem MARI mi-a deschis un canal interior spre a înţelege și experimenta dragostea pură, sinceră și necondiţionată”, Cristian Man, voluntar, fost coordonator Ajungem MARI Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE