Home / Administratie / Proiect nou pentru comunitatea din Răstoliţa

Proiect nou pentru comunitatea din Răstoliţa

Distribuie

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului şi fără studiu de evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul „Extindere alimentare cu apă potabilă comuna Răstolița”, propus a fi amplasat în comuna Răstolița, satele Răstolița, Andreneasa, Gălăoaia, Iod, titular Primăria comunei Răstoliţa.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la pagina web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)


De asemenea, verificati

Șef nou la Poliția Municipiului Târgu Mureș

Distribuie Începând cu data 1 octombrie 2022, noul șef al Poliției Municipiului Târgu Mureș este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.