Investiţie de 3,9 milioane de lei la Ibăneşti Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1738 Vizualizări

Investiţie de 3,9 milioane de lei la Ibăneşti

Primăria comunei Ibănești a demarat o licitație care are ca obiect execuția de lucrări de modernizare a părții carosabile și a sistemului de scurgere a apelor pluviale la rețeaua de drumuri de interes local informează licitațiapublică.ro.

Licitația este în curs de desfășurare până la data de 7 decembrie 2017. Titlul proiectului este „Modernizarea părții carosabile și a sistemului de scurgere a apelor pluviale la rețeaua de drumuri de interes local în comuna Ibănești, județul Mureș” și vizează modernizarea părții carosabile și a sistemului de scurgere a apelor pluviale a 8.459 de metri de drumuri comunale și străzi, respectiv 2.037 de metri de drumuri comunale și 6.422.8 de metri de străzi secundare. În vederea derulării cât mai eficiente a proiectului de investiții, autoritatea contractantă a decis separarea lucrărilor de modernizare a drumurilor de interes local în două componente, indentificându-se, astfel, două contracte de lucrări. Valoarea estimată a contractului este 3.978.164.02 de lei.

„Proiectul este finanțat din fonduri europene. Acum suntem în faza de licitație, avem termene de primirea  ofertelor. Dacă încep lucrările primăvara atunci toamna sper că va fi asfaltate 95% din drumuri. Mai avem două proiecte modernizarea de două cămine culturale în Ibănești-Pădure și Ibănești sat tot din fonduri europene”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.

GÁLL Boglárka

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE