Home / Administratie / Parteneriatul pentru „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului”, prelungit

Parteneriatul pentru „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului”, prelungit

Distribuie

Consilierii judeţeni au decis joi, 23 noiembrie, cu ocazia unei şedinţe de lucru, să prelungească duratei de implementare a programului de interes public judeţean „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului” până la data de 31 martie 2018. Programul a fost aprobat printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Mureş din luna mai 2017, în care se prevede un parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş şi alocarea sumei de 237.000 lei pentru achiziţionarea de dispozitive şi echipamente specifice, în vederea îmbunătăţirii activităţii de conducere şi coordonare a intervenţiilor la nivel judeţean.

„Menţionăm că programul a demarat în luna mai urmând ca acesta să fie finalizat în luna noiembrie 2017. În urma derulării procedurii de achiziție a produsului ”Motostivuitor cu capacitate de ridicare 3 tone”, s-a constatat că finalizarea acesteia nu este posibilă în termenul stabilit inițial, drept pentru care propunem prelungirea duratei de implementare a programului de interes public judeţean „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului” până la data de 31 martie 2018”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Curs de operațiuni de salvare și salvări medicale desfășurat la Târgu Mureș

Distribuie Municipiul Târgu Mureș a găzduit, în perioada 8-26 mai, prima serie de pregătire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.