Home / Administratie / Parteneriatul pentru „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului”, prelungit

Parteneriatul pentru „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului”, prelungit

Distribuie

Consilierii judeţeni au decis joi, 23 noiembrie, cu ocazia unei şedinţe de lucru, să prelungească duratei de implementare a programului de interes public judeţean „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului” până la data de 31 martie 2018. Programul a fost aprobat printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Mureş din luna mai 2017, în care se prevede un parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş şi alocarea sumei de 237.000 lei pentru achiziţionarea de dispozitive şi echipamente specifice, în vederea îmbunătăţirii activităţii de conducere şi coordonare a intervenţiilor la nivel judeţean.

„Menţionăm că programul a demarat în luna mai urmând ca acesta să fie finalizat în luna noiembrie 2017. În urma derulării procedurii de achiziție a produsului ”Motostivuitor cu capacitate de ridicare 3 tone”, s-a constatat că finalizarea acesteia nu este posibilă în termenul stabilit inițial, drept pentru care propunem prelungirea duratei de implementare a programului de interes public judeţean „Operativitatea structurilor de intervenţie pentru protecţia cetăţeanului” până la data de 31 martie 2018”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Parteneriat medico-social aprobat de Consiliul Județean Mureș

Distribuie Consilierii județeni au aprobat joi, 21 septembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.