Home / Administratie / Spaţii gratuite pentru instituţii subordonate Consiliului Judeţean Mureş, în fostul Hotel “Parc”

Spaţii gratuite pentru instituţii subordonate Consiliului Judeţean Mureş, în fostul Hotel “Parc”

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 23 noiembrie, cu ocazia unei şedinţe de lucru, darea în folosinţă gratuită a unor spaţii din imobilul situat în strada Primăriei nr. 2 din Târgu-Mureş (fostul Hotel „Parc”), pe o perioadă de cinci ani, unor instituţii subordonate Consiliului Judeţean Mureş.

Clădirea respectivă are trei etaje şi un teren aparţinător de o suprafaţă de 3.209 metri pătraţi (curte interioară şi parcare), iar distribuirea spaţiilor este următoarea: 711,53 metri pătraţi pentru Biblioteca Judeţeană Mureş, 347,36 metri pătraţi pentru Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Mureş, 209,75 metri pătraţi pentru Muzeul Judeţean Mureş, 92 metri pătraţi pentru Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureş şi 54,66 metri pătraţi pentru Asociaţia „Zona Metropolitană” Târgu-Mureş.

„Întrucât, durata pentru care s-a aprobat folosinţa gratuită a acestor spaţii expiră la sfârşitul lunii noiembrie a anului în curs, prin adresa 7233/2017 a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Mureş, prin adresa 1496/ 2017 a Muzeului Judeţean Mureş, prin adresa 784/2017 a Bibliotecii Judeţene Mureş, prin adresa 937/2017 a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Mureş şi prin adresa 38/2017 a Asociaţiei „Zona Metropolitană” Târgu-Mureş, se solicită prelungirea duratei de folosinţă gratuită”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sensul giratoriu de la Cocoșul de Aur, reconfigurat. Mureșenii, rugați să vină cu propuneri

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a postat miercuri, 15 septembrie, pe pagina sa de …