Home / Sighișoara / Două minore din judeţul Mureş, date dispărute de Poliţie

Două minore din judeţul Mureş, date dispărute de Poliţie

Distribuie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş solicită sprijin în vederea depistării  a două tinere care, la data de 21 noiembrie a.c., au plecat voluntar de la domiciliu, împreună şi până în prezent nu s-au întors la domiciliu.

Mihaela-Daniela Câmpean din municipiul Sighişoara, este în vârstă de 17 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,35 metri, faţă ovală, frunte lată, ochi albaştri, păr blond, drept şi lung, constituţie astenică. La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni albaştri, bluzon impermeabil de culoare gri, iar în picioare purta cizme scurte de culoare gri.

Gabriela Lupu din municipiul Sighişoara, este în vârstă de 14 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate de aproximativ 60 de kilograme, faţă ovală, frunte lată, ochi căprui, păr castaniu lung-ondulat, constituţie atletică. La data dispariției era îmbrăcată cu hanorac de culoare neagră cu blană maro deschis la glugă, bustieră de culoare mov, pantaloni tip colanți negri, încălțăminte tip gheată de culoare verde camuflaj.

Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la persoanele dispărute, sunt rugaţi să anunţe la numărul de telefon 0265-202.467 – Compartimentul Urmăriri sau la cea mai apropiată unitate de poliţie, apelând numărul unic de urgenţă 112.

(Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş)

 

De asemenea, verificati

Elev dintr-o școală din Sighișoara, cercetat pentru lovire

Distribuie Un elev dintr-o școală din municipiul Sighișoara a ajuns la spital, după ce ar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.