Home / Sport / Victorie la pas pentru handbalistele CS Olimpic

Victorie la pas pentru handbalistele CS Olimpic

Distribuie

În etapa a XI-a a Divziei A la handbal feminin, CS Olimpic Târgu-Mureș a învins pe teren propriu cu 39-27 (17-12) formația KSE Târgu Secuiesc. Conform așteptărilor, partida a fost controlată autoritar de tânăra echipă târgumureșeană, care obține a patra victorie în ediția de debut în al doilea eșalon. Junioarele antrenate de Mihaela și Claudiu Evi nu au avut emoții în jocul cu penultima clasată, a câștigat prima repriză la o diferență de cinci goluri, iar la reluare au apăsat pe accelerație și s-au desprins în primele cinci minute la 10 goluri. În continuare nu a fost nevoie decât de a menține distanța, astfel încât toate jucătoarele din lotul pentru acest joc au putut evolua, dar mai îmbucuător faptul că acestea s-au ridicat la nivelul echipei. Oaspetele au reușit doar să se apropie până la 8 goluri, dar numai pe fondul relaxării echipei mureșene, care a neglijat deseori faza defensivă. Cel mai îmbucurător lucru, în ciuda vârstei fragede a jucătoarelor, lotul se prezintă ca unul foarte omogen și complet, fără ca modificările efectuate pe parcurs să afecteze calitatea jocului. Un lot cu lideri incontestabili, dar cu fiecare post acoperit, cu jucătoare de nivel apropiat. Diferența de scor a fost mai puțin importantă în condițiile în care adversara nu a creat probleme, dar a putut fi remarcat entuziasmul cu care a evoluat echipa mureșeană. Este doar al patrulea succes în cele cinci partide disputate pe teren propriu, în care au învins de trei ori și au încheiat o dată la egalitate (o victorie a fost obținută în deplasare), dar poate fi remarcată replica dată unor echipe mult mai experimentate.

 

Final de tur dificil pentru „olimpice”

CS Olimpic ocupă locul 10 în clasament, cu 13 puncte, dar va avea în următoarele jocuri examene mult mai dificile. În etapa următoare, la numai două zile, mureșencele vor întâlni în deplasare formația Național Râmnicu Vâlcea, partidă care va avea loc luni, 27 noiembrie, de la ora 17.00, iar peste o săptămână, în ultima etapă a turului vor primi vizita liderului seriei B, Minaur Baia Mare. Returul va debuta în 13 ianuarie, cu derbyul târgumureșean, CS Olimpic-SC Mureșul.

Marcatoarele CS Olimpic au fost: Flavia Munteanu și Andreea Târșoagă câte 10 goluri, Monica Bărăbaș 9, Carina Ghemeș 5, Ana Dima 2, Carla Lăcătuș, Ioana Sângeorzan și Andreea Ilieș câte 1 gol, dar merită aminintite și celelalte componente: Ioana Ugran, Flavia Stan (portari), Hodor Zsuzsana, Maria Ola, Ioana Radu, Kiss Kitti, Andreea Belean, Ioana Bardoși.

Covăsnecele s-au bazat în special pe reușitele jucătoarei Matis Zita, care a înscris de 13 ori, a doua marcatoare fiind Bardocz Emöke, cu 6 goluri.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.