Home / Invatamant / Atelier despre programul Erasmus+, la o şcoală din Târgu-Mureş

Atelier despre programul Erasmus+, la o şcoală din Târgu-Mureş

Distribuie

Şcoala Gimnazială „Friedrich Schiller” din Târgu-Mureş va găzdui, în perioada 7-9 decembrie, Atelierul „ParteneriatE+” în domeniul educaţiei şcolare, pentru facilitarea scrierii de proiecte Erasmus+.

„Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de parteneriat strategic în cadrul programului european pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul educaţie şcolară. Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacţiune şi sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare şi completării unui formular de candidatură pentru un proiect de parteneriat strategic în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuţii de grup şi clarificare a întrebărilor specifice ale participanţilor”, a precizat prof. Ioan Macarie, inspector şcolar general al judeţului Mureş.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

”Caruselul emoțiilor”. Pas cu pas spre o incluziune de succes

Distribuie Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 în parteneriat cu Universitatea „Dimitrimitrie Cantemir” din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.