Seria pozitivă a fost întreruptă de o evoluție modestă Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Seria pozitivă a fost întreruptă de o evoluție modestă

În ultima etapă a turului Ligii II de fotbal ASA Târgu-Mureș a pierdut partida susținută în deplasare, 0-3 în fața formației ASU Politehnica Timișoara. Au încris Ignea (min. 45), Plămadă (min. 76) și Staicu (min. 90). Jocul a fost dominat de către gazde, care deja din primul sfert de oră au expediat de trei ori mingea spre poarta lui Moga. Krausz și Bădăluță au trimis pe lângă partă, iar șutul lui Sorescu a fost blocat de Băjan. A urmat o intervenție a lui Moga la mingea trimisă pe poartă de Predescu, după care vine o primă minge trimisă de mureșeni, dar Kilyen trimite slab. După alte atacuri ale bănățenilor încheiate fără rezultat, când echipele se pregăteau să intre la vestiare, timișorenii reușesc în ultimul minut al reprizei să deschidă scorul cu o execuție de excepție a lui Ignea, care a trimis la vinclu din lovitură liberă de la 18 metri.

 

Replică palidă și în partea a doua

Era de așteptat o replică mai viguroasă din partea mureșenilor în repriza secundă, după ce în precedentele trei partide reprizele secunde au fost mai prolifice în cele trei victorii cu 10 goluri înscrise. Cei care au dominat au fost însă tot bănățenii. După ce Moga s-a opus în două rânduri majorării scorului, ASA a trimis din nou târziu un prim șut, imprecis, prin Petriș. Paul Iacob trimite și el pe direcția portarului, iar după ce Ignea și Predescu au ratat desprindera, acest lucru îl reușește Plămadă, care trece ușor de Candrea și înscrie din fața porții. Mureșenii nu au replică și mai primesc un nou gol în ultimul minut regulamentar și a celei de-a doua reprize, la o minge făcută cadou de Moga, care a scăpat mingea la Staicu.

ASA coboară două locuri în clasament și încheie turul pe locul 7, urmând să aștepte decizia federației privitoare la disputarea a încă două etape din retur în acest an, decizie care se va lua miercuri.

Formații:

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Bilia, Ghinescu, Krausz, A. Ignea (89 Ţugui), Poparadu, Sorescu, Bădăuţă (63 Plămadă), Predescu (84 Marius Staicu)
ASA: Moga – Băjan, Candrea, Kilyen, Mendy, P. Iacob, Petriş (68  Mijokovic), Al. Stoica (90+1 Cîrlejan), D. Panait, Sîrbu, Petra (87  Iliescu)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE