Victorie cu recorduri pe arena mureșeană Recomandări zi de zi
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

Victorie cu recorduri pe arena mureșeană

Echipa feminină de popice Electromureș Romgaz Târgu-Mureș a obținut o foarte frumoasă victorie în întâlnirea tur din prima fază a Ligii Campionilor susținută pe arena proprie cu formația KK Kristal Zrenjanin din Serbia. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 6-2 la puncte de echipă, 3430-3175 la numărul total de popice doborâte, 17-7 la manșe câștigate. Rezultatul la popice doborâte constituie un nou record al arenei mureșene, un alt record înregistrat fiind cel la individual feminin, reușit de „veterana” Doina Victorița Baciu, care a reușit un rezultat de 628 de „bețe”, câștigând toate cele patru manșe, cu rezultate de 144, 169, 156 și 159 p.d., fără nicio bilă lansată în gol. Tot fără bilă „goală” și un rezultat de peste 600 și patru manșe câștigate a încheiat întâlnirea și Méhész Anita, cu un total de 615 p.d., cu manșe de 152, 154, 156 și 153 p.d.

Partida a început echilibrat, cu evoluții în urcare sau coborâre din partea primelor două perechi. Dacă în prima manșă Adela Iulia Ban reușea cel mai valoros rezultat, cu 145 p.d., ea a scăzut în următoarele, cedând duelul direct cu Ana Budai, care a obținut punctul pentru echipa sa, cu 3-1 la manșe și 541-522 la total. Același lucru s-a petrecut și la perechea Duka Tilda-Hajnalka Miloslav, dar cu roluri inversate. Mureșeanca Tilda a cedat prima manșă, dar le-a câștigat detașat pe următoarele trei, scorul la total fiind 576-523 p.d. Era 1-1 la puncte de echipă, 4-4 la manșe, gazdele având avantaj de 33 de „bețe”.

Victoria, asigurată de următoarele două perechi

În schimbul doi a fost asigurată practic victoria mureșencelor. Acestea au obținut două puncte, cu o singură manșă pierdută din cele opt. Anita a mai adăugat o diferență de 82 de popice la total față de Gorica Stanic, iar Alina Suciu a „pus” și ea un punct, trei manșe și alte 23 de popici cu Dragana Dorozan (539-516). Salena Moloslav nu a avut cu cele 511 popici replică în fața Doinei Baciu în ultimul schimb. Tot în acesta, Gyéresi Anna a cedat al doilea punct în fața sârboaicei Hermina Lukac, partida încheindu-se cu câte două manșe pentru fiecare și 561-550 la totalul de popice doborâte.

Electromureș Romgaz face un pas important pentru calificarea în turul următor, în care se va da deja lupta pentru medalii. Returul va avea loc în Serbia, sâmbătă, 9 decembrie.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE