Pod de beton peste Târnava Mică, în pregătire la Chibed Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Pod de beton peste Târnava Mică, în pregătire la Chibed

În comuna Chibed se va construi un pod beton armat peste Târnava Mică, informează www.licitatiapublica.ro.

Informații despre proiect am aflat de la Dósa Sándor, primarul Comunei Chibed.

„Proiectul de față a fost depus la Ministerul Dezvoltării Regionale cu toate documentele și avizele necesare și acum așteptăm să ne cheme, să semnăm contractul. După semnarea contractului, urmează achiziția publică, din păcate această poate dura și șase luni. Acesta e un proiect mare, dar eu așa cred și așa sper ca până la începutul anului 2020 podul va fi gata. Valoarea proiectului este de 7.133.950 de euro. Mai avem un proiect, tot la Ministerul Dezvoltării Regionale, care e pentru un cabinet medical multifuncțional, în valoare de 1.407.709 de euro. Și acest proiect este în aceeași fază, adică așteptăm semnarea contractului. Sper că dacă putem să ne apucăm în curând, acest cabinet medical va fi gata până la începutul anului 2019”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, primarul comunei Chibed.

Totodată, Dósa Sándor a anunţat alte două proiecte finanţate din bani europeni, în valoare totală de peste 1,3 milioane de euro.

“Mai avem două proiecte europene, unu pentru o autospecială pentru pompieri în valoare de 342.500 de euro și celălalt pentru asfaltarea tuturor străzilor secundare, în total peste 5 kilometri, din 1.093.000 de euro. Cu acest an nu pot fi 100% mulțumit, dar cât de cât sunt”, a menţionat primarul comunei Chibed.

GÁLL Boglárka

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE