Home / Sport / Trei titluri, șapte medalii pentru luptătorii cadeți

Trei titluri, șapte medalii pentru luptătorii cadeți

Peste 300 de tineri luptători s-au aliniat la startul ediției din acest an a Cupei României rezervată categoriei de vârstă Cadeți, întreceri desfășurate la sfârșitul săptămânii în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș. Competiția organizată de Federația Română de Lupte în colaborare cu Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș, cu sprijinul Primăriei Târgu-Mureș, Serviciului de Ambulanță Samaritanus, DJTS Mureș, Jandarmeriei și a firmelor BS Guarding, Fomco și Adam Vision SRL, s-a disputat la toate cele trei stiluri de luptă (libere, greco-romane și lupte feminine) și a reunit luptători cadeți de la toate cluburile din țară. O comportare meritorie au avut sportivii mureșeni, care au cucerit un total de 7 medalii, dintre care 3 de aur și 4 de bronz.

Cine sunt medaliații

Toate cele trei clasări pe prima treaptă a podiumului au fost obținute de luptătorii Clubului Sportiv Școlar din Târgu-Mureș, pregătiți de antrenorii Fazakas Csaba, Vlad Dragoș și Gyarmati Ferenc. Cei trei sunt Gombos Erik, la categoria 46 de kilograme, Nyulas Elöd la categoria 58 de kilograme și Biro Krisztián la categoria 69 de kilograme. Din cadrul aceluiași club, aproape de podium s-au mai clasat Béres Adrienn, Tudor Scridon și Alexandru Monai, toți calasați pe locul 5 la categoriile lor de greutate, iar Rocco Paniș a încheiat pe locul 7.

Câte două medalii de bronz au cucerit luptătorii Clubului Sportiv Mureșul Târgu-Mureș (antrenori Márton József și Simon László) și ai Clubului Sportiv Școlar Reghin (Peres Miklos). Medaliații de la CS Mureșul au fost Szakács János (categoria 42 kilograme) și Nagy Szidonia (49 kg.), iar reghinenii medaliați cu bronz au fost prin Sainar Natalia (38 kg.) și Cecilia Grama (43 kg.), precum și un loc 5 obținut de Geczi Norbert (50 kg.), în foto alături de antrenorul Peres Miklos.

În urma contorizării rezultatelor, Clubul Sportiv Școlar Târgu-Mureș a ocupat locul II în clasamentul pe echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Victorii mureșene în Liga 3

În prima zi a etapei a treia din cadrul seriei 9 a Ligii 3 de …