VIDEO, FOTO: Trofeul „Acustic Live Festival” adjudecat de Iulia Mitrea Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 571 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Trofeul „Acustic Live Festival” adjudecat de Iulia Mitrea

A treia zi din cadrul ”Acustic Live Festival” a debutat cu deschiderea expoziției de fotografie „Jazz Body Sounds” semnată de Tibor Jakab, și lansarea cărții ”Singular”, de A.G. Weinberger, momente care au precedat a doua serie de concurenți din cadrul secțiunii de concurs a festivalului.

Primul care a deschis cea de a doua seară de concurs a fost  Paul Silaghi din Oradea, cu două compoziții proprii, „Stei” și „Fericirea ca un refren”, urmat de o mai veche cunoștință a festivalului, Sergiu Chilat, cu piesele „Împreună” și „Mă simt umil ca norul”. A venit apoi rândul lui Orlando Nedelcu din Brașov să intre în concurs, urmat de Bogdan –Alexandru Știrbu din Galați, cu piesele „Bună dimineața” și ”I see fire” (cover Ed Sheeran)

Momentul mult așteptat a fost cel al anunțării câștigătorilor, așteptat cu sufletul la gură atât de public dar mai ales de concurenți, Ioan David, Iulia Mitrea, Trupa ”Garage Music Band”, Adrian Ordace, Andras Vargas, Raul Silaghi, Sergiu Chilat, Bogdan-Alexandru Știrbu și Orlando Nedelcu.

Juriul ediției din acest an a fost   format din A.G. Weinberger, președinte, Silvan Stâncel și Laurențiu Cazan, membrii, care au decis următorii câștigători :

Premiul pentru debut artistic – Ioan David

Cea mai bună prezență scenică – Iulia Mitrea

Premiu oferit de AER, unul dintre sponsorii festivalului – Iulia Mitrea

Cel mai bun chitarist – Andras Vargas

Cea mai frumoasă voce și interpretare vocală – Iulia Mitrea

Premiul pubicului – Bogdan –Alexandru Șrirbu

Premiul Libris Brașov, Premiul Special al Juriului (în valoare de 900 de lei)- Sergiu Chilat

Cea mai frumoasă compoziție – Sergiu Chilat

Trofeul „Acustic Live Festival” – Iulia Mitrea

Caracterul internațional al ediției din acest an a festivalului a fost dat de prezența în recital a lui Petruska (Ungaria) cu o prestație pe cinste, de la compoziții proprii, la coveruri celebre semnate Paul Simon sau Jimi Hendrix, orchestrate în stil propriu , chitară și vioară, care au făcut deliciul publicului.

Momentul de închidere a ediției 2017 „Acustic Live Festival” ia revenit lui Laurențiu Cazan, cu un recital care a reamintit publicului  de piesele artistului de odinioară, din care nu au lipsit „Mândra mea”, „Pescărușul”, „Sunetul ploii” și ”Say Something”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE