Home / Comunicate / Campania de Crăciun cu donații „Să împărțim bucuria Sărbătorilor!” se reia în 2017

Campania de Crăciun cu donații „Să împărțim bucuria Sărbătorilor!” se reia în 2017

Teatrul Național Târgu-Mureș a rămas fidel tradiției anilor precedenți și organizează pentru a șaptea oară Campania intitulată „Să împărțim bucuria Sărbătorilor!”, în care artiștii din teatru își unesc forțele cu publicul pentru a face Crăciunul mai frumos pentru copiii nevoiași.

Mulțumită spectatorilor entuziaști și membrilor celor două companii, anul trecut au fost colectate foarte multe cutii cu donații. În acest an, vom sprijini din nou Asociația Sfânta Elisabeta, patronată de călugărul franciscan Pál, care găzduiește, în case de tip familial, copiii orfani sau abandonați.

Personalul Teatrului colectează produse alimentare neperisabile (făină, zahăr, ulei, orez, paste, conserve, dulciuri) pe care comunitățile copiilor le pot folosi pe termen lung.

Donațiile pot fi plasate din data de 29 noiembrie 2017 până în data de 14 decembrie 2017 în sălile de intrare ale Teatrului Național Târgu-Mureș, respectiv în punctele de colectare din magazinele Merkur – în cel de pe strada Gheorghe Doja și cel din cartierul Tudor.

Donațiile vor fi predate copiilor la sesiunile de teatru care vor avea loc pe 19 decembrie.

Personalul Teatrului mulțumește, în numele copiilor, tuturor celor care se vor alătura și în acest an Campaniei „Să împărțim bucuria Sărbătorilor!” – ediția 2017. Mulțumiri speciale magazinului Merkur pentru parteneriat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Granturi pentru capital de lucru acordat S.C. BIJOUX-TERNER S.R.L.

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share