Home / Slider / Junioarele CS Olimpic înving junioarele „selecționatei”

Junioarele CS Olimpic înving junioarele „selecționatei”

Distribuie

În ultima partidă a etapei a XII din Divizia A la handbal feminin, CS Olimpic Târgu-Mureș a obținut a cincea victorie în ediția de debut în acest eșalon, a doua în deplasare. Aceasta are în schimb o semnificație aparte. Mureșencele au învins luni seara la Râmnicu Vâlcea formația locală Național cu scorul de 29-28 (13-15), o echipă alcătuită din jucătoare selectate de la mai multe centre din țară. Așadar, talentele mureșene s-au impus în fața unei selecționate după doar două zile de la victoria la pas în fața celor de la KSE Târgu Secuiesc, încheiată 39-27. Efortul a fost cu atât mai mare, cu cât Olimpic n-a avut practic pauză după turneul la junioare II de la Baia Mare și meciul de sâmbătă. Au reușit însă să întoarcă rezultatul, după ce gazdele conduceau la pauză cu două goluri. Marcatoarele echipei mureșene în acest joc au fost: Monica Bărăbaș 15 goluri, Andreea Târșoagă 4, Carina Ghemeș 3, Carla Lăcătuș 3, Flavia Munteanu 2, Andreea Ilieș 1 și Ioana Radu 1.

Pentru Bărăbaș și Târșoagă (în foto) nu este nici acum timp de odihnă. Imediat după partida de la Râmnicu Vâlcea, cele două s-au alăturat la Cisnădie lotului de junioare al României, care va susține un amical cu Polonia.

 

Urmează confruntarea cu liderul

Cu o etapă înainte finalului turului, CS Olimpic ocupă locul 8 în seria B, cu 16 puncte, 5 victorii, un rezultat de egalitate și 6 înfrângeri, golaveraj „0”, 350-350, devansată de două echipe pe care le-a învins. Victoria din „Zăvoi” este cu atât mai importantă, cu cât mureșencele vor întâlni pe teren propriu în ultimul meci din acest an singura formație cu victorii pe linie, Minaur Baia Mare, partidă programată pentru data de 18 decembrie. Campionatul se va relua în 13 ianuarie, urmând ca în prima etapă din retur să se dispute derby-ul târgumureșean dintre CS Olimpic și SC Mureșul, pe terenul „olimpicelor”, pe care a evoluat dealtfel și SC Mureșul în ultima etapă de pe teren porpriu. Aceasta a suferit însă mult pe parcursul turului, evoluând mai mult de jumătate din etape cu un lot alcătuit din doar șapte jucătoare.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.