Home / Invatamant / Măsuri în cazul inundaţiei de la Grădiniţa “Codrişor”

Măsuri în cazul inundaţiei de la Grădiniţa “Codrişor”

Primăria municipiului Târgu-Mureş a intervenit luni 27 noiembrie, la Grădiniţa „Codrişor” de pe strada Moldovei nr. 1, pentru a remedia situaţia dezastruoasă provocată de o inundaţie. O defecţiune ivită la o conductă de apă, în acest sfârşit de săptămână, a provocat pagube imense în instituţia de învăţământ, care va fi închisă acum pentru reparaţii.

„Pentru a nu afecta procesul de educaţie şi siguranţa copiilor, Direcţia Şcoli din cadrul Primăriei Târgu-Mureş împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş a dispus mutarea celor şapte grupe de preşcolari la alte grădiniţe din cartierul Tudor. Copiii se vor întoarce la „Codrişor” de îndată ce lucrările, care se vor întinde de la parter şi până la etaj, vor fi finalizate. În acelaşi timp, Direcţia Şcoli din cadrul Primăriei Târgu-Mureş a ordonat o anchetă pentru a verifica dacă s-au respectat toate normele şi bunele practici pentru a identifica şi a preveni eventualele neajunsuri”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adolescentă de 15 ani din Mureș, mamă a primului nou născut în 2021

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care are domiciliul în județul Mureș, a devenit …