Proiect pentru gestionarea deşeurilor la Bahnea Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 315 Vizualizări

Proiect pentru gestionarea deşeurilor la Bahnea

Primăria din Bahnea, aşezare aflată la circa 18 kilometri de municipiul Târnăveni, a finalizat, recent, un proiect de modernizare a terenului de sport pentru copii din localitate şi lucrează la un alt proiect, care vizează transportul şi depozitarea deşeurilor de pe raza comunei.

Teren de sport, modernizat

Modernizarea terenului de sport din incinta şcolii generale din localitate a constat în înlocuirea suprafeţei din asfalt cu o suprafaţă nouă, prin aplicarea unui covor sintetic din iarbă artificială. De asemenea, a fost amplasată o instalaţie de nocturnă şi a fost împrejmuit terenul conform standardelor aplicabile terenurilor de sport multifuncționale, informează www.licitatiapublica.ro.

În ceea ce priveşte transportul şi gestionarea deşeurilor de pe raza localităţii, autorităţile locale intenționează să pregătească procedura de achiziție a serviciilor de colectare, transport și depozitare a deșeurilor. Pentru estimarea valorii aferentă a tarifului colectării deșeurilor de la persoane fizice și pentru tariful de la persoanele juridice de pe raza administrativă a comunei Bahnea, conducerea Primăriei a lansat un anunţ de prospectare a pieţei, iar valorile estimate vor reprezenta puncte de plecare în programarea viitoarei achiziții a serviciilor de colectare, transport și repozitare a deșeurilor de pe raza localităţii.

„Terenul de sport e gata, lucrările le-am terminat. Legat de proiectul de transport și depozitare a deșeurilor menajere de pe raza comunei, acum urmează să facem licitația pentru achiziționarea acestui serviciu. Am mai depus două proiecte la Programul Național de Dezvoltare Locală pentru asfaltare de străzi și pentru modernizare de școli”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ioan Jors, primarul comunei Bahnea.

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE