Home / Sport / Ultimele propuneri pentru Gala Sportului Mureșean

Ultimele propuneri pentru Gala Sportului Mureșean

La începutul lunii noiembrie Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș făcea apel către toate structurile sportive legal constituite să comunice rezultatele oficiale de la competițiile sportive naționale și internaționale până la data de 30 noiembrie, ora 12.00, pe adresa de email djst.mures@mts.ro, sau pe suport de hârtie, la sediul instituției de pe strada Victor Babeș nr.11, camera 201, sau fax 0265 216026. Așadar, au mai rămas puține zile până la definitivarea clasamentelor.

Acest apel a fost făcut deoarece la ora la care s-a făcut bilanțul provizoriu unele cluburi sau sportivi urmau să participe la alte competiții, pentru ca din aceste clasamente să nu fie omiși cei cu rezultate obținute ulterior, în competițiile premergătoare Galei.

Pentru verificarea și confirmarea rezultatelor depuse, cei interesați sunt rugați să comunice adresele web sau contactele (federațiile de specialitate), iar structurile sportive care au sportivi dublu legitimați să comunice acest amănunt.

 

Regulile, impuse de Minister, după valoarea competițiilor

 

Pentru stabilirea ierarhiilor vor fi întocmite clasamente, în funcție de rezultatele obținute de către aceștia pe parcursul anului, cei cu rezultate deosebite în campionate mondiale, europene, balcanice, naționale, cupe mondiale, europene, jocuri universitare, la categoriile de vârstă seniori, tineret, juniori și cadeți. Premierea sportivilor se va face pe bază de sistemul de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului. Sistemul de atribuire a punctelor se va face în raport cu rezultatele sportive obținute doar în aceste competiții. Premiile se vor acorda pe următoarele categorii: Seniori, Juniori, Speranțe, Echipe, Antrenori.

Reamintim, Gala Sportului Mureșean din acest an va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 16.30, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureș. Evenimentul este organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș și vor fi premiați doar sportivii legitimați la cluburi și structuri sportive de pe raza județului Mureș.

Citeste si:  Bölöni refuză rolul de „magician”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exercițiu militar de tragere cu muniție reală la Sângeorgiu de Mureș

În perioada 10 ianuarie-14 ianuarie 2022, în intervalul orar 08.00-20.00, în Poligonul Sângeorgiu de Mureș …