Tabără de dezvoltare personală Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

Tabără de dezvoltare personală

Fundația Buckner în colaborare cu Consiliul Județean Mureș și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș a organizat, în perioada 24-26 noiembrie, o Tabără de dezvoltare personală, primul proiect de acest gen implementat de Fundația Buckner, adresat în mod special categoriei de vârstă 16-18 ani. Tabăra s-a desfășurat la Tabăra Creștină Harghita și a reunit 31 de adolescenți și tineri, din toate colțurile județului Mureș.

Acestora li s-au asigurat transportul de la Târgu-Mureș la tabără și retur cu autocarul, cazare cu pensiune completă în perioada 24-26 noiembrie și materiale educative, finanțate în procent de 80% printr-o subvenție obținută de la Consiliul Județean Mureș, în cea de a doua sesiune de selecție a propunerilor de proiecte în vederea acordării finanțărilor nerambursabile din domeniul asistenței sociale.

„Dezvoltarea personală este un proces continuu. Bătăliile câștigate până astăzi nu ne asigură victoriile de mâine. Tocmai de aceea trebuie să continuăm să ne dezvoltăm, să perseverăm, să învățăm. Am convingerea că tinerii cu care am avut oportunitatea să lucrăm în cadrul taberei au plecat spre casele lor încurajați, inspirați și gata să învețe”, a declarat Dragoș Dacian Moldovan, președintele Fundației Buckner.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE