ULTIMA ORĂ: Dani Popescu şi Dragoş Andrei au cerut insolvenţa BC Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 466 Vizualizări

ULTIMA ORĂ: Dani Popescu şi Dragoş Andrei au cerut insolvenţa BC Mureş

Reprezentanții BC Mureș au anunțat în urmă cu puțin timp că echipa se află în imposibilitatea de a se deplasa la Timișoara, după ce foştii jucători Daniel Popescu și Dragoş Andrei au cerut intrarea în insolvenţă a BC Mureş.

„Tribunalul Specializat Mureş a hotărât pe data de 28 noiembrie: „Admite cererile promovate de creditorii Popescu Daniel- Ionuţ(d.p.) şi Andrei Gragoş Mihai(d.p.), cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş, reprezentat prin preşedinte Lungu Cornel cu sediul în Tîrgu Mureş Sala Sporturilor Tg. Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Constată că debitoarea este în stare de insolvență. Dispune deschiderea procedurii insolventei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

De asemenea, administrator judiciar provizoriu în vederea administrării provizorii a procedurii până la confirmare a fost desemnată Hodoş Business Recovery SPRL.

„Întrunită de urgenţă, conducerea clubului nostru a hotărât că va face apel împotriva acestei hotărâri, dar până la soluţionare, clubul se află în imposibilitatea de a face plăţi”, se arată într-un comunicat al clubului târgumureșean.

Clubul BC Mureş a cerut, în consecinţă, amânarea partidei de la Timişioara, iar echipa adversară, BC Timba a acceptat.

Foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE