Comunicat de presă Cristian Chirteş: „Două caricaturi politice maculează decenii de încredere…” Politic

De aici a început totul: “Păstrați direcția. Păstrați direcția. Viitorul este al vostru”. Erau cuvintele lui Bill Clinton, rostite în 1997 la București, în fața a peste 500.000 de români. Era startul Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite. La 20 de ani de la această pagină de istorie, două caricaturi politice maculează decenii de încredere, consolidate pe muncă și sacrificii reciproce.

Dragnea și Tăriceanu se văd deschizătorii cărții de istorie și vorbesc singuri, imaginându-și că reprezintă Parlamentul și pe români. Sunt Senator și Român, calități din care mă dezic total de poziția antiromânească și antiamericană a sinistrului cuplu vremelnic instaurat instituțional în fruntea Parlamentului.

Atacul virulent și presupunerile nejustificate referitoare la comunicatul Departamentului de Stat al SUA dovedesc o dată în plus mentalitatea de ospătar a unui farsor. Este același Dragnea, care a încercat să-și mintă poporul cu o “cină restrânsă” în compania președintelui american, când de fapt el era un tolerat la o strângere de mână din picioare, plătită cu sute de mii de euro.

Democrația și lumea liberă sunt noțiuni pe care nu le stăpânește, dar care se găsesc în fibra poporului român. Noi nu suntem ei!

Președinte PNL Mureș

Senator Cristian Chirteș