Asfaltări în Ghindari și Trei Sate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

Asfaltări în Ghindari și Trei Sate

În satele Ghindari și Trei Sate, aparţinătoare de comuna Ghindari, urmează să fie efectuate lucrări pe baza proiectului „Asfaltare străzi în comuna Ghindari, satele Ghindari și Trei Sate, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Informații suplimentare despre proiect am aflat de la Vass Imre, primarul comunei Ghindari.

„Asfaltarea va fi finanțată dintr-un proiect european în valoare de aproape 1 milion de euro. E gata studiul de fezabilitate, în acest an ar trebui să semnăm contractul, apoi urmează licitația și asta va dura. Probabil vom începe cândva la sfârșitul primăverii – începutul verii din 2018. Asta este o muncă de doi an, dar mai avem niște probleme cu canalizarea. Pentru canalizare încercăm să obținem bani din proiecte europene, avem unul depus și acum așteptăm rezultatele, iar dacă nu vom reuși atunci vom finanța din bugetul local, cel puțin vom aduce conductele pe margini pentru că nu putem să spargem ulterior asfaltul”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Vass Imre.

De asemenea, edilul şef  al comunei Ghindari ne-a dezvăluit informaţii despre alte proiecte aflate în agenda sa de lucru.

„Mai avem două proiecte europene câștigate. Un proiect este pentru renovarea căminului cultural, în valoare de 500 000 de euro, iar celălalt are tot valoarea de 500.000 de euro şi vizează construirea unei grădinițe cu program prelungit. În Trei Sate vom renova școala, acest proiect este finanțat din bugetul țării. Sunt mulțumit pentru că după alegeri, în 2016 am reușit să terminăm iluminarea străzilor, dar și alte proiecte. 2016 era anul proiectelor, anul planurilor, iar multe dintre aceste proiecte le-am câștigat. Din acest punct de vedere sunt mulțumit”, a afirmat Vass Imre.

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE