Surclasați de „lanterna roșie” FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Surclasați de „lanterna roșie”

În prima etapă a returului Ligii II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a suferit cea mai categorică înfrângere din acest sezon. Mureșenii au pierdut partida susținută la Iași cu ultima clasată, Știința Miroslava cu scorul de 5-0 și a pierdut doi jucători care nu vor putea evolua în ultimul meci din acest an, ambii fiind eliminați. Ieșenii au deschis scorul în minutul 30 prin Buhăcianu și au mai înscris de patru ori spre finalul jocului, în minutele 59, 70, 83 și 90. Din minutul 79 ASA a rămas în zece oameni, când Panait a văzut al doilea cartonaş galben, iar în minutul 88 Mendy a fost eliminat după un fault dur asupra lui Asăvoaiei. Gazdele au impus ritmul de joc și după două șuturi trimise pe lângă poartă, Moga a fost învins cu un șut care a trecut pe sub el. Până la pauză acesta a evitat majorarea scorului la șutul aceluiași Buhăcianu.

Replică palidă cu doi oameni eliminați

Cu două schimbări efectuate, la reluare mureșenii au avut o primă ocazie prin Petra, dar Turiță a respins. Ieșenii au ratat o mare ocazie în minutul 59, când Căruță a trimis cu poarta goală peste, dar după doar două minute șutul aceluiași jucător a fost deviat în poartă. Abia intrat în teren, Asăvoaiei duce în minutul 80 scorul la 3-0 cu un șut de la marginea careului, imediat după eliminarea lui Panait. După alte trei minute scorul capătă proporții, la „latul” lui Izmană, iar în ultimul minut, rămasă în 9, apărarea ASA mai este învinsă o dată de Asăvoaiei, scăpat singur spre poartă. Mureșenii coboară pe locul 8, cu 31 de puncte și vor întâlni în ultimul meci din acest an pe teren propriu formația Foresta Suceava, care a preluat lanterna de la Știința Miroslava.

Au evoluat formațiile:

Ştiinţa: Turiţă – Izmană, Chindriş, Bucur, Agrigoroaei, Căruţă (60 Sandu), Cărăuş, Taciuc, Corban, Viorică (80 Săvoaia), Buhăcianu (69 Asăvoaiei)

ASA: Moga – Băjan (46 Cârlăjean), Candrea, Bîrţălan, Mendy, P. Iacob, Iliescu, Al. Stoica, Panait, Sîrbu (Tornyai), Petra.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE