Home / Sport / Baschetbalistele Sirius, învinse din nou la scor

Baschetbalistele Sirius, învinse din nou la scor

Distribuie

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Târgu-Mureș a suferit o nouă înfrângere la scor. În etapa a VIII-a a Ligii Naționale, mureșencele au cedat partida disputată în deplasarea de la Timișoara, 56-86 (19-28, 21-18, 4-22, 12-18) în fața formației locale SCM. La fel ca și un ultimele partide în care au avut evoluții oscilante, echipa antrenorului Ionel Brustur a pornit greu în meci, a cedat primul sfert, l-a câștigat pe al doilea, dar după pauză bănățencele au luat un avans decisiv în sfertul al treilea și a încheiat jocul la pas. Gazdele au reușit să se desprindă după doar un minut și jumătate la 6-0 și până la prima pauză Sirius a reușit doar să se apropie până la 4 puncte la jumătatea primului sfert. În actul secund gazdele au reușit să-și mărească avantajul până la 16 puncte, dar o relativă revenire a mureșencelor anunța o repriză secundă mai echilibrată. La pauza mare tabela arăta 46-40 și jocul părea relansat.

 

Doar figurație la reluare

La revenirea de la vestiare lucrurile au stat însă cu totul altfel. Bănățencele au înscris coș după coș, în timp ce mureșencele au reușit doar în prima jumătate a sfertului trei să înscrie patru puncte, toate prin Angel Robinson, dintre care două din aruncări de la linia de libere. În mai bine de 6 minute dinaintea ultimei pauze mureșencele nu au mai înscris niciun punct și gazdele s-au desprins la 24 de puncte. Aceeași evoluție dezamăgitoare au avut și pe parcursul ultimului act, adjudecat tot de timișorence, care au mărit avantajul la peste 30 de puncte încă din primele minute. Depășite la toate capitolele, mureșencele au părăsit din nou învinse terenul, pentru a șasea oară în acest al doilea sezon în prima divizie. Următorul meci îl vor susține pe teren propriu, luni, 11 decembrie, cu ICIM Arad, formație care nu a obținut până în present nicio victorie.

Pentru UPM BC Sirius au înscris: Sherise Williams 12, Angel Robinson 11, Zorica Mitov 9 (1×3), Meszáros Kata și Andreea Beldian (2×3) câte 6, Alina Pop 5, Alyssa Lawrence 4, Andjela Radovic 2, Andreea Feiseș. A mai jucat Gál Emese.

De la gazde principalele marcatoare au fost Cowright, cu 23 puncte (1) Lloyd 13 (1), Kiriienko și Burdgess câte 10.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.