Home / CSU Medicina CSŞ / Voleibalistele mureșene cedează cu nou promovata

Voleibalistele mureșene cedează cu nou promovata

Distribuie

În etapa a VIII-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut partida susținută pe teren propriu cu nou promovata Agroland Timișoara, scor 1-3 (25-19, 8-25, 18-25, 22-25). Se anunța din start un meci greu pentru echipa mureșeană, rămasă doar cu jucătoarele autohtone, chiar multe dintre cele formate la echipele de junioare a clubului târgumureșean fiind plecate la alte echipe. Formația bănățeană avea dinaintea acestei partide deja patru victorii, față de doar două ale mureșencelor. La oaspete s-au aflat în teren deseori trei dintre jucătoarele plecate recent de la formația mureșeană (Dana Lupescu, liberoul Mihaela Ozun și Andreea Petra, jucătoare crescută la clubul „medicinistelor”). Jocul a început foarte echilibrat, cu un prim set entuziasmant reușit de gazde. Nu au lipsit obișnuitele oscilații, cu schimbări la conducere. De la 1-2 s-a ajuns la 5-2, apoi la 5-6. La primul timp tehnic mureșencelor aveau avantaj minim, după care s-au desprins la 14-11. Bănățencele au intrat la al doilea time-out cu 16-15, dar finalul a aparținut mureșencelor, care au câștigat setul la a doua minge de set. Al doilea act a fost dominat categoric de Agroland. După un prim atac reușit de mureșeanca Andreea Petra, pe serviciul ei s-a ajuns la 0-6, iar la primul timp de odinhă era 2-8, la al doilea 5-16. Mureșencele n-au avut replică și oaspetele au câștigat setul la pas, pe serviciul aceleiași Petra.

Revenirea, doar o iluzie

Tot cu Petra la serviciu a început și setul trei, cu 0-2 din start. De la 4-8 la primul timp tehnic, mureșencele au reușit egalarea la 9 și au reușit să treacă la 14-13 pentru prima dată la conducere. A fost însă și singura dată, deoarece bănățancele s-au desprins spre final și au câștigat fără emoții și setul trei, asigurându-și un punct. Setul patru era foarte important pentru ambele echipe. CSU lupta pentru cel puțin un punct și eventual un al doilea, în decisiv, oaspetele forțau obținerea celor trei puncte. După echilibrul din start, cu avantaj alternativ, bănățencele s-au desprins la trei puncte la primul timp tehnic, după care au mai adăugat alte două. Mureșencele au reușit să se apropie doar până la trei puncte. La al doilea time-out era însă 10-16, diferență menținută până la 14-20. Cele patru puncte consecutive păreau că vor relansa jocul, dar siguranța superioară a oaspetelor a decis. Două servicii în fileu spre final, când diferența era de doar două puncte și o nesincronzare la faza de atac au facilitat victoria formației timișorene. CSU Medicina rămâne cu doar două victorii și va întâlni în ultima etapă din tur, în deplasare, formația CSM Lugoj.

CSU Medicina a evoluat în formula: Roxana Iancu, Rodica Buterez, Eliza Varga, Raisa Ioan, Alexandra Babaș, Mara Dumitrescu, Laura Molnar-libero, Sorina Mocan, Simina Străchinescu, Loredana Dobriceanu, Carmen Dițu, Alexandra Cauc, Carmen Arniceru, Lea Rancz-libero.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.