Share

Home / Administratie / Anunţ despre proiectul „Prelungire Calea Sighişoarei – tronson de legătură între strada Budiului şi Autostrada Transilvania”

Anunţ despre proiectul „Prelungire Calea Sighişoarei – tronson de legătură între strada Budiului şi Autostrada Transilvania”

Primăria municipiului Târgu-Mureş, titular al investiției ,,Prelungire Calea Sighișoarei – tronson de legătură între strada Budiului și autostrada Transilvania”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului și fără efectuarea evaluării adecvate – de către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „Prelungire Calea Sighișoarei – tronson de legătură între strada Budiului și autostrada Transilvania”, prevăzut a se executa în municipiul Târgu-Mureș.

„Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț”, se arată într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Share

1 comentariu

  1. Poate, poate în ceasul cel din urmă se va mișca ceva și în târgul nostru. Vine autostrada peste noi, și n-avem legătură la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Firmă cu capital german angajează pentru regiunea Mureș. Pachet salarial atractiv, plus alte beneficii.

Una dintre marile firme mureșene face angajări pentru: Mecanic întretinere utilaje Cerințe: – întreținerea și …

Share
Share