Share

Home / Administratie / Anunţ despre proiectul „Prelungire Calea Sighişoarei – tronson de legătură între strada Budiului şi Autostrada Transilvania”

Anunţ despre proiectul „Prelungire Calea Sighişoarei – tronson de legătură între strada Budiului şi Autostrada Transilvania”

Primăria municipiului Târgu-Mureş, titular al investiției ,,Prelungire Calea Sighișoarei – tronson de legătură între strada Budiului și autostrada Transilvania”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului și fără efectuarea evaluării adecvate – de către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „Prelungire Calea Sighișoarei – tronson de legătură între strada Budiului și autostrada Transilvania”, prevăzut a se executa în municipiul Târgu-Mureș.

„Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț”, se arată într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Share

1 comentariu

  1. Poate, poate în ceasul cel din urmă se va mișca ceva și în târgul nostru. Vine autostrada peste noi, și n-avem legătură la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Hotel nou, în pregătire în centrul municipiului Târgu-Mureş

Un nou hotel va intra în circuitul turistic al judeţului Mureş. Investiţia este realizată de …

Share
Share