Se caută căpşunari pentru Spania! Salariu de 40 de euro brut/zi Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 310 Vizualizări

Se caută căpşunari pentru Spania! Salariu de 40 de euro brut/zi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 de locuri de muncă vacante în Spania, la firma Surexport. Oferta constă în 400 de femei și 200 de cupluri pentru munca sezonieră în agricultură, fiind solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 ani, fără experienţă în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor în campania 2018.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureş, Gheorghe Ştef, durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2018.

„Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în şase zile, ziua a şaptea este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii”, a precizat directorul executiv al AJOFM Mureş.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date a EURES România trebuie să conţină următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul AJOFM Mureş), copie după actul de identitate şi adeverinţa medicală din care să rezulte că aplicantul este „apt pentru muncă”.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE