18 medalii pentru „Tiger Budo” la Cupa României Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 175 Vizualizări

18 medalii pentru „Tiger Budo” la Cupa României

La ultima întrecere din acest an organizată de către Federația Română de Karate Kyokushin, „Cupa României individual pentru copii și pe echipe pentru seniori, juniori și cadeți”, desfășurată la Oradea în primul weekend al lunii decembrie, clubul târgumureșean „Tiger Budo”, antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, a participat atât la competiția dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12, 13-14, cât și cea dedicată seniorilor, juniorilor și cadeților. La competiția care a marcat sfârșitul calendarului competițional palmaresul sportivilor mureșeni a fost de 17 medalii, 6 de aur, 6 de argint și 5 de bronz.

Medaliile cucerite de aceștia au fost obținute la toate categoriile la care au luat startul. Astfel, la categoria copii, Fărcaș Dragoș s-a clasat pe locul 2 la kumite, Kelemen Robert – locul 3 kumite, Gabor Rupi – locul 1 kumite, Radu Ilieș – locul 2 kumite, Octavian Costea – locul 1 kumite, Diana Leuca– locul 3 kumite, Rareș Fărcaș – locul 2 kumite, Tudor Barnea– locul 1 kumite. Sportivii de la categoria de vârstă 13-14 ani, kumite, s-au ocupat următoarele locuri: Gabor Bobi – locul 1, Andreea Ungur -locul 2, Horvath Eduard-locul 2, iar Szakacs Laurențiu s-a clasat pe locul 5.

 

Medalii și în întrecerile pe echipe

 

Pe lângă rezultatele individuale, în probele pe echipe s-au aflat mai mulți mureșeni pe podium, în echipe complete sau făcând echipă cu sportivi de la alte cluburi. La categoria cadeți kumite, echipa formată din Ștefan Marius, Claudiu Ciotlăuș și Norbert Tanaszi a ocupat locul al treilea al podiumului, echipa cadeți kumite fete alcătuită din Carina Stana, Szikszai Kamilla și Szekely Krisztina (ultimele două sportive făcând parte din clubul „Kyofighters”) au ocupat prima poziție, iar la juniori kata mixt Norbert Szabo, făcând, de asemenea, echipa cu doi membri ai Clubului „Kyofighters”, a ocupat locul 1 la kata și locul 3 la kumite.

Nu în cele din urmă, la categoria kata mixt seniori pe echipe, locul 1 a fost ocupat de echipa alcătuită din Alina Bogdan, Alin Moga și Alin Sînmărtean, locul 2 de echipa Anamaria Căbuz, Andreea Căbuz și Camelia Ștefan, iar locul 3 a revenit echipei Bihari Tatiana, Corina Hațegan și Ovidiu Mașca.

Cu ocazia competiției s-au înmânat și premiile pentru cei mai buni sportivi. Norbert Szabo s-a aflat în topul național al celor mai buni sportivi la categoria tineret, clasat pe locul 4, Alin Moga pe locul 10 la categoria seniori, iar în clasamentul național al cluburilor de Karate Kyokushin afiliate de la FRKK, clubul „Tiger Budo” s-a clasat pe locul secund.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE