Cupa Dance Art, la ediție jubiliară Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 342 Vizualizări

Cupa Dance Art, la ediție jubiliară

Ediția jubiliară, a X-a, a Cupei „Dance Art” la dans sportiv se va desfășura sâmbătă, 9 decembrie, în sala de sport a Universității de Medicină și Farmacie din Târg.u-Mureș. Întrecerea organizată de ACS Dance Art, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Primăria Târgu-Mureș, Consiliul Județean Mureș, Clubul Sportiv Universitar Târgu-Mureș și Direcția Județeană de Sport și Tineret Mureș, va reuni la start peste 350 de dansatori din întreaga țară. Competiția, va începe la ora 9.00 și va cuprinde întreceri, pe mai multe categorii de vârstă și clase valorice, la secțiunile Standard și Latino. În cadrul evenimentului, care se va derula pe tot parcursul zilei, vor avea loc și mai multe demonstrații de virtuozitate.
Din păcate, cei mai buni sportivi ai clubului târgumureșean, campionii naționali en-titre la secțiunea latino adulți, perechea Paul Moldovan-Cristina Tătar (foto) va lipsi, cei doi urmând să participe, la sfârșitul acestei săptămâni la finala Circuitului Grand Slam din China, la Shanghai.
Biletele de acces la această competiție jubiliară costă 15 lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și tinerii cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, iar pentru copii sub 9 ani intrarea este gratuită.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE