FOTOGALERIE: 10 000 de târgumureșeni au fost așteptați la inaugurarea iluminatului festiv de Sărbători Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 637 Vizualizări

FOTOGALERIE: 10 000 de târgumureșeni au fost așteptați la inaugurarea iluminatului festiv de Sărbători

Tradiționalul iluminat festiv din Târgu-Mureș a fost aprins miercuri, 6 decembrie, la ora 18.00 cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
Scena din cadrul Târgului de Crăciun situat centrul orașului a găzduit un spectacol la care au participat dansatori ai Palatului Copiilor Târgu-Mureș cu o coreografie realizată de Mihaela Codreanu, după care a urmat un recital al Cercului de Canto al aceleiași instituții. În continuare, solista Denisa Fülöp a punctat spectacolul cu un scurt moment muzical.

Momentul mult-așteptat a fost inaugurat de către Dorin Florea, primarul Municipiului Târgu-Mureș, care a rostit un scurt discurs, după care a apăsat butonul care a aprins luminile de pe bradul de Crăciun.

Cu același prilej a fost menționat că joi, 7 decembrie, de la ora 17.00 va avea loc deschiderea patinoarului artificial din Parcul Municipal. În cadrul evenimentului vor avea loc demonstrații de patinaj artistic și va fi prezent Clubul Sportiv Miercurea Ciuc. De asemenea, cei prezenți pot vedea demonstrații de mici hocheiști din Târgu-Mureș.

Primarul Municipiului Târgu-Mureș a invitat pe toți târgumureșenii să participe la activitățile interactive, de exemplu să patineze.
„Să veniți la patinoar și să vă simțiți bine. Tuturor vă doresc să așteptați sărbătorile de iarnă cu multă sănătate și ne împărțim bucuria de a da drumul iluminatului de iarnă. Sărbători fericite tuturor”, a transmis Dorin Florea.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert de Alina Eremia, iar doritorii s-au putut înfrupta cu dulciuri de la standurile amenajate în Piața Teatrului și s-au putut încălzi cu un pahar aburind de vin fiert.

Boglárka GALL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE