Share

Home / Slider / În premieră absolută la Târgu-Mureș: Ziua Sufletelor Frumoase!

În premieră absolută la Târgu-Mureș: Ziua Sufletelor Frumoase!

Duminică, 10 decembrie, la ora 12.00, la Statuia Avram Iancu din Târgu-Mureş, din iniţiativa Fundației Culturale “Cezara Codruța Marica” și a scriitorului Valentin Marica vor fi etalate, într-un cadru emoțional de excepție, dovezi ale sufletului frumos, care în așteptarea Căciunului și a Anului Nou trebuie să fie din ce în ce mai frumos, nu declarativ, ci faptic, spre a-l bucura pe Bunul Dumnezeu.

“Vor participa toți cei care doresc să-și exprime frumusețea sufletului prin cuvinte, gesturi, mesaje. Dovezile? O scrisoare către cei dragi, o pagină citită dintr-o carte a Crăciunului, o colindă, o rugăciune, un obiect dăruit unui copil, o inițiativă înspre binele spiritual, o amintire sugestivă, un document de familie ș.a.m.d. Invitați speciali: Ansamblul “Flori de pe Mureș”, deținător a numeroase premii naționale,  coordonat de prof. Marian Șomeșan, Colegiul Național “Unirea”, Școala Gimnazială “Ion Chinezu” din Sântana de Mureș, Grădinița cu Program Prelungit nr. 16 Târgu-Mureș. Ziua Sufletelor Frumoase poate devein ziua fiecăruia dintre noi!”, au transmis organizatorii evenimentului.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liga Pensionarilor Reghin, în plină activitate la început de an

Pentru Liga Pensionarilor Reghin, anul Centenarului 2018 a fost unul extrem de bogat în activități …

Share
Share