VIDEO: „Poveste de iarnă”, cadoul de sărbători adus de Florin Vos și Andreea Morariu Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

VIDEO: „Poveste de iarnă”, cadoul de sărbători adus de Florin Vos și Andreea Morariu

După ce au cântat în premieră la Reghin piesa „Poveste de iarnă”, cu ocazia spectacolului de Ziua Națională a României, Florin Vos și Andrea Morariu au lansat și un videoclip.

„Moș Nicolae, vă aduce în dar, o melodie de iarnă și un videoclip, care sperăm să vă placă și să vă transmită multă emoție, bucurie celor mici și să facă să se deschidă cutia cu amintiri din copilărie, pentru cei mari. Sunt bucuros să o am alături de mine și să v-o prezint, pe colega mea, Andreea Morariu, o tânără foarte talentată din Reghin, care este la prima ei apariție, într-un astfel de proiect și sunt sigur, că o să vă bucure inimile cu multe melodii frumoase, de acum înainte. Puteți asculta melodia, în fiecare zi, la Radio Balada Bistrița .Vă dorim vizionare și audiție plăcută și sperăm din suflet, să vă placă”, a precizat Florin Vos.

Echipa care a realizat videoclipul este compusă din Florin Vos -muzică și orchestrații,  Cătălin Cioba ( Glasul Pământului) – versuri, David Dody Gabriel – chitară, Alex Malschi – mix & master audio, Cipri Fărcaș și Paul Laurențiu Husar – cameramani, Florin Vos și Cipri Studio – montaj, regie și concept video, Lumy Voșloban, Sabin Gliga, Emilia Gliga, Alex Neet – asistenți filmări și copii Alesia, Laurențiu, Lavinia și Andreea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE