Home / Sport / „Calvarul” s-a încheiat pentru City’us

„Calvarul” s-a încheiat pentru City’us

Distribuie

În cea de-a V-a etapă a Ligii I de futsal City’us Târgu-Mureș a cedat marți seara pe teren propriu cu scorul de 1-12 (0-7) în fața formației Informatica Timișoara. A fost ultima partidă din acest an pentru mureșeni și probabil chiar pentru istoria clubului cu cele mai multe trofee. Echipa cu 6 titluri de campioană și de 7 ori câștigătoare a Cupei României și calificări între primele opt echipe ale Europei se află pe ultimul loc, cu -2 la puncte, în ciuda celor două victorii obținute. Datoriile clubului au adus de două ori penalizări de câte 4 puncte și va determina foarte probabil abandonul. Astfel, ultimele patru etape din sezonul regulat, care se vor disputa începând cu data de 25 februarie s-ar juca fără formația mureșeană.

 

Joc la discreția oaspeților

În partida de marți seara, formația bănățeană a făcut „economie”, deplasând un lot cu doar cinci jucători, cunoscut fiind faptul că au de a face cu un adversar care se întrunește doar la meciuri. La egalitate de puncte cu prima clasată, FK Odorheiu Secuiesc, dar singura neînvinsă și cu un joc restanță, echipa timișoreană nu a fost nevoită să se întrebuințeze prea mult pentru a-și adjudeca cele trei puncte. Au deschis scorul rapid, în minutul 2, prin Simic, dar nu au mai forțat și s-au desprins abia la jumătatea reprizei, cu dubla lui Rakic. Fără replică, mureșenii au mai primit două goluri în minutele 15 și 16, ambele reușite de Felipe Mancha și oaspeții au mai punctat tot cu o dublă, înainte de pauză, semnată de Illas. Cu 0-7 pe tabelă, repriza secundă s-a jucat la pas și oaspeții au mai înscris doar în minutele 24 și 26, cu o nouă dublă a lui Felipe. În minutul 32 Ludușan a reușit golul „de onoare”, cu un șut deviat care a lovit și transversala, dar bănățenii au mai punctat de trei ori până la final. În minutul imediat următor Felipe a înscris al cincelea gol al său, iar în ultimul minut au mai punctat Rakic și Savio, brazilianul naturalizat, component al reprezentativei României, care s-a distrat de-a dreptul cu apărarea mureșenilor, dar s-a mulțumit să înscrie abia în ultima secundă.

Astfel s-a încheiat probabil aventura formației mureșene, un adevărat calvar în această ediție.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.