Share

Home / Social / Campanie de prevenire de sărbători a IPJ Mureș

Campanie de prevenire de sărbători a IPJ Mureș

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în rol de coordonator, derulează în această perioadă campania “Dăruiește familiei tale sărbători liniștite”, care are ca scop informarea cetăţenilor în ceea ce priveşte conduita preventivă.

Direcţiile de acţiune pentru atingerea scopului menţionat sunt elaborarea şi distribuirea de materiale de informare cu privire la prevenirea furturilor şi popularizarea mesajelor preventive prin intermediul mass-media şi al bannerelor electronice.
De un real folos sunt elevii voluntari, zilnic o echipă de 4 copii aducându-şi aportul la distribuirea materialelor pentru transmiterea mesajelor preventive.
Dimensiunile fenomenului infracţional care fac obiectul recomandărilor preventive fac referire la prevenirea furturilor din buzunare/genţi, prevenirea furturilor din autoturisme, a celor din locuinţe, precum şi la modalitatea în care cetăţenii trebuie să se comporte pentru a avea parte de sărbători liniştite. (S. G.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Festival Mediteranean”, la Târgu-Mureș

În perioada 20-22 septembrie, vineri, sâmbătă și duminică, Bulevardul Cetății din Târgu-Mureș va găzdui un …

Share
Share