Home / Politic / Carte de Condoleanţe către Familia Regală, la sediul Prefecturii Mureş

Carte de Condoleanţe către Familia Regală, la sediul Prefecturii Mureş

Liga Pro Europa şi Fundaţia Alpha Transilvană din Târgu-Mureş au solicitat Instituţiei Prefectului Judeţul Mureş şi Consiliului Judeţean Mureş să deschidă o Carte de Condoleanţe, în care cetăţenii din judeţul Mureş să îşi poată exprima, în scris, condoleanţele către Familia Regală, la decesul Regelui Mihai.

„Cererea societăţii civile a fost aprobată, Cartea de Condoleanţe s-a inaugurat astăzi, vineri, şi este la dispoziţia publicului în ziua de astăzi, dar şi mâine, sâmbătă, şi duminică, între orele 8.00 şi 20.00. Începând de luni, Cartea de Condoleanţe va fi disponibilă între orele 8.00 şi 16.00, adică în timpul programului de lucru de la Prefectură. Cei care doresc să îşi exprime condoleanţele pot să o facă şi această Carte de Condoleanţe va rămâne deschisă până la 40 de zile de la decesul Regelui Mihai, iar apoi va fi trimisă la Bucureşti, la Palatul Elisabeta, la Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei Române”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Smaranda Enache, co-preşedinte al Ligii Pro Europa.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Revine Nadia Rață în PNL Mureș?! Decizie de ultimă oră a instanței!

Un complet de judecată al Secției I Civilă din cadrul Curții de Apel Târgu Mureș …