FOTOGALERIE: Premianții simpozionului despre sănătate susținut de Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 511 Vizualizări

FOTOGALERIE: Premianții simpozionului despre sănătate susținut de Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir”

16 elevi ai Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş au susţinut comunicări în cadrul celui de al 17-lea simpozion cu tema „Sănătate pentru toţi în secolul XXI”, organizat joi, 14 decembrie, în incinta Bibliotecii „Serafim Duicu” din Campusul „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

Participanții, împreună cu profesorii coordonatori, s-au întrecut în a-și convinge publicul prin relevanța informațiilor, gradul de atractivitate a expunerilor și ineditul temelor abordate. Deși unii dintre aceștia au avut emoții, și le-au depășit cu bine și au petrecut minute bune în fața auditoriului în încercarea de a reuși, informând, să ofere o mai bună înțelegere a diferitelor fenomene medicale și, prin urmare, să responsabilizeze publicul față de numeroase aspecte care îl vizează în mod direct.

Comisia de evaluare a prezentărilor a fost compusă din profesorii Constantin Alexandrescu, Dan Mogoș Antonescu și Laura Ciopoi.

Premii pentru toți participanții, după merit

În urma unei exigente deliberări, locul I a fost obținut de Ardelean (Blaj) Flavia (Emisferele cerebrale – raţiune vs emoţie) și Florea Anca Maria (Toxicomania).

Anca Maria Florea

Locul II a fost obținut de Mucha Klara (Album de semiologie medicală) și Văcar (Coman) Dana Florina (Reintegrarea psihosocială la pacientul colostomizat).

Dana Florina (Coman) Văcar

Locul III a fost câștigat de către echipa formată din Pop George și Boacă Laura Andrea (Contenţionarea bolnavilor psihici şi transportul acestora în interiorul spitalului).

Mențiunea I a fost obținută de Lazăr Andreea Florina (Apa – izvor al vieţii şi al sănătăţii), mențiunea II a fost câștigată de Grancea Larisa-Renata (Efectele consumului de Coca-Cola asupra organismului uman), iar mențiunea III a fost oferită lui Hoffer Kinga (Medicaţia tractului biliar).

Au fost oferite premii de participare următorilor elevi: Stanciu Gabriella și Kelemen Szabolcs (Efectul Placebo vs efectul Nocebo), Moldovan Ionuţ și Kozi (Băldean) Annamaria (Un zâmbet frumos într-un corp sănătos), Hălăciugă Mădălina (Relaţia de comunicare asistent-pacient), Someşan Cristina (Aspirina, primul medicament de sinteză) și Kaszap Anette-Bernadete și Adam Iuliana (Hemofilia).

Un premiu nou

Ca noutate, în ediția de acest an organizatorii au introdus categoria Premiul special al publicului. În urma votului, premiul a fost oferit elevilor Moldovan Ionuţ și Kozi (Băldean) Annamaria pentru prezentarea Un zâmbet frumos într-un corp sănătos.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE