„Gen.Eu” sau vocile a șase dramaturgi tineri, la Sala Parking Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

„Gen.Eu” sau vocile a șase dramaturgi tineri, la Sala Parking

Teatrul Național Târgu-Mureș și Teatru 3G anunță o nouă reprezentație a spectacolului „Gen.Eu” (eurOpinions) ce va avea loc miercuri, 20 decembrie 2017, ora 19.00, la Sala Parking.

Regia spectacolului „Gen.Eu” este semnată de Olga Macrinici și Andi Gherghe, iar din echipa artistică fac parte și Kovács Károly (sound design), Japian (video) și Annamária Szabó (elemente decor).

Din distribuție fac parte actorii: Anca Loghin, Loredana Dascălu, Laura Mihalache, Carmen Ghiurco, Luchian Pantea și Radu Anastas.

„Gen.Eu” este o co-producție Teatru 3G și Teatrul Național Târgu-Mureș și are la bază șase piese semnate de: Antonia Petra Binder, Alexandra Felseghi, Iustina Cornelia Iordache, Vero Nica, Ioana Sileanu și Elise Wilk, desemnate câștigătoare în urma concursului eurOpinions. Tema concursului eurOpinions a fost „Tinerii în societate”, în urma căruia au fost alese șase piese scurte de teatru.

„Gen.Eu” este un spectacol despre noi. Un spectacol relevant, care explorează problemele tinerilor în societatea de astăzi și felul în care se raportează aceștia la realitatea din jurul lor. Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, UNITER și Municipiul Târgu-Mureș.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la casa de bilete a teatrului, de luni până vineri între orele 09:00–15:00 sau la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii de luni până vineri între orele 12:00–17:30 şi online: www.biletmaster.ro

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE