Home / Recomandări zi de zi / 35 de infracţiuni într-o zi!

35 de infracţiuni într-o zi!

Distribuie

Poliţiştii din judeţul Mureş au acționat vineri, 15 decembrie, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 123 de evenimente, dintre care 105 au fost sesizate prin Dispeceratul 112.

„În urma activităților, au fost constatate 35 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict opt persoane bănuite. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 255 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridica la aproape 87.000 de lei”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. În aceeaşi zi, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare. „Reamintim tuturor cetățenilor că poliţiştii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

Accident mortal în Valea Pădurii. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină

Distribuie În dimineața zilei de luni, 15 aprilie, în jurul orei 07:55, au fost anunțați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.