Home / Cultură / Mesajul organizatorului concertului de gală Johann Strauss Ensemble
Cristi Teodorescu (Foto: Bereczky.ro)

Mesajul organizatorului concertului de gală Johann Strauss Ensemble

Distribuie

„Încă o dată aș vrea să mulțumesc partenerilor evenimentului, și o să-i amintesc pe scurt: în primul rând partenerului tradițional al acestui concert – Azomureș care reușește să aducă plus valoare comunității prin susținerea unui eveniment cultural de o calitate deosebită; Hotel PRIVO care îi răsfață pe artiști de fiecare dată și sunt – o spune chiar dirijorul Russel McGregor – una dintre locațiile de top în care au stat vreodată; și evident partenerului principal al Concertului pentru copii Herlitz România. Bucuria pe care am văzut-o pe chipul celor 400 de puiuți care au savurat evenimentul la maxim (sper! J) este cadoul oferit de Herlitz România pentru acest Crăciun minunat!

Înafara celor trei sponsori principali ai evenimentului mai sunt două categorii de parteneri foarte importanți. Ar fi cei care iubesc muzica bună la propriu:  Hirschmann România prezenți în număr mare în sală, Televiziunea Tîrgu Mureș – un brand media cu care ne-am obișnuit, Aquaserv – furnizorul de apă și o companie de talie regională și Clinica Lotus Life – oaza de sănătate din Tîrgu Mureș; în a doua categorie, care este de fapt baza economiei locale, sunt partenerii pe care îi susținem pentru că fac producție locală: dezvoltatorul imobiliar ROMUR SA și Colors Residence, DAW Bența și Caparol România, Puiul de Crăiești și MIRDATOD cu ale sale produse lactate montane. Aceste companii nu numai că sunt arhicunoscute, dar sunt și branduri de referință fiecare de domeniul ei.

Photo: Bereczky Sándor | http://bereczky.ro

Și totuși, cel mai important susținător al acestui eveniment trebuie căutat în sala de spectacol, acolo față în față cu Johann Strauss Ensemble. Cel mai important susținător este fiecare persoană care a achiziționat un bilet, ambele concerte fiind sold out de la mijlocul lui noiembrie.

Tuturor, incluzând Restaurantul Ballada, Dance Art Club, Florăria Magnolia, Choco Pack Sfântu Gheorghe, Europrint, Profireklam, și partenerilor media Punctul(.ro), Zi-de-zi(.ro), outinmures.ro, (e-)Nepujsag(.ro) le mulțumesc pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Ultima mențiune merge spre echipa de organizare: Băieți și fete, ați fost minunați! Mulțumesc, sper să colaborăm și anul viitor!”

Organizator,

Cristian Teodorescu, Agenția de publicitate All Cris SRL


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevul Leonard Buta, în concert la Palatul Culturii

Distribuie Sala Mare a Palatului Culturii a găzduit joi, 21 martie, de la ora 19.00, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.