Home / Business / Lucrările la pista Aeroportului “Transilvania”, suspendate

Lucrările la pista Aeroportului “Transilvania”, suspendate

În urma solicitării primite de la executantul lucrării pentru reabilitarea capitală a pistei Aeroportului din Tîrgu Mureş, Asocierea PORR Construct SRL și Geiger Transilvania SRL, s-a decis suspendarea temporară a activităţii din cauza condiţiilor meteorologice care pot influenţa nefavorabil calitatea lucrărilor.

Suspendarea lucrărilor a fost convenită până la finalul lunii ianuarie a anului 2018, executantul având obligaţia conservării lucrărilor efectuate. Acestea vor fi reluate înainte de împlinirea termenului, în funcţie de condiţiile meteorologice, iar executantul poate, cu 5 zile înainte de expirarea termenului, solicita prelungirea acestuia dacă este cazul.

Lucrările de reabilitare de la Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureş au demarat la începutul lunii octombrie şi vizează: reparația pistei de decolare-aterizare, refacerea căii de rulare, racordarea căii de rulare la pistă, refacerea platformei de îmbarcare –debarcare, refacere drum platformă, lucrări de marcare a suprafețelor de mișcare, lucrări de canalizare pluvială, lucrări de balizaj și instalații electrice şi lucrări de terasamente. Valoarea contractului este de 53.535.999,28 lei (cu TVA inclus).

(Comunicat de presă, Consiliul Judeţean Mureş)

 

1 comentariu

  1. un constructor adevarat nu suspenda lucrarile atunci cand vremea este departe de a fi deocamdata potrivnica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Peste 1.500 de persoane angajate prin AJOFM Mureș

În primele cinci  luni ale anului 2020, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare …